Skip to main content
Forn Sant Salvador - ous pasqua

Aloha Pasqua!

Donem la benvinguda a la Pasqua 2022 i ho fem de la forma més colorida i dolça que sabem: les nostres mones i figures de xocolata!

Aquest any, et portem una campanya de Pasqua carregada de color i llum, ideal després de tot aquest temps que hem hagut de passar. I és que precisament la Pasqua és això: un període de festa i joia per compartir amb aquells que més estimes.

forn sant salvador figures xocolata

I és seguint aquesta idea que hem decorat totes les nostres botigues de Forn Sant Salvador i les xocolateries de Quin Cacau! by Forn Sant Salvador amb temàtica hawaiana: una Pasqua paradisíaca i ben dolça. A totes elles hi podràs gaudir de les millor condicions i ofertes: mones de tots els sabors, figures de xocolata amb la forma que prefereixis, sorteigs especials amb les teves compres... A què esperes per venirnos a veure?!

Descompte del 10% en figures de xocolata

Sí, ho has llegit bé! A més del sorteig, fins el 27 de març podràs gaudir d'un 10% de descompte en totes les figures de xocolata* (*vàlid per figures d'un valor mínim de 10€) a les nostres botigues de Cambrils i Reus. Ara sí que ja no tens excusa per tenir una Pasqua ben dolça!

forn sant salvador figures xocolata

I enguany també pots gaudir del descompte en les teves compres online: només cal que introdueixis el codi FSS10ALOHA en el moment de realitzar la teva compra a través de la web! 

Sorteig amb les teves compres de Pasqua

T'agrada viatjar? Amb les compres de productes de Pasqua (mones i figures de xocolata), tens l'opció d'entrar en el sorteig d'estades de cap de setmana a Camping Joan. Et podràs allotjar tu i fins a 4 acompanyants en un fantàstic bungalow de 2 habitacions, completament equipat i amb totes les comoditats. Podràs gaudir de les instal·lacions del càmping i amb el mar a tocar.

forn sant salvador figures xocolata

Concretament sortejarem 2 estades: una entre les compres realitzades a totes les botigues del grup Forn Sant Salvador i una altra entre totes les compres realitzades a través de la nostra botiga online. Hi poden participar totes les compres de mones i figures de xocolata amb un import superior a 20€ poden participar en el sorteig, dipositant el tiquet de compra a la caixa que trobaràs ubicada en cadascuna de les nostres botigues, indicant el teu nom i el telèfon per poder-te contactar en cas de ser guanyadors. En el cas de les compres online, entraràs directament al sorteig si compleixes els requisits, ja que tindrem la teva informació de contacte.

El dimecres dia 19 d'abril, després de Pasqua, recollirem els tiquets dipositat en cada una de les botigues i els portarem al Quin Cacau! de Cambrils, on també hi portarem els comprovants de les compres online. Allà, a les 12:00, realitzarem el sorteig de les 2 estades de cap de setmana. Un sorteig que podreu seguir de forma presencial i també a través de les nostres xarxes socials.

Personalitza la teva mona

Vols sorprendre al teu fillol/a amb una mona única? Personalitza la teva mona amb la imatge que prefereixis i nosaltres la fem de xocolata. Només cal que ens portis una fotografia de 10x15 i nosaltres la farem d'allò més dolça. Tens temps fins el 27 de març. 

Digues ALOHA a la pasqua!