Política de Protecció de Dades
per a la gestió de procesos de selecció de personal

Qui és el responsable de tractament de les seves dades?

El responsable del tractament de les dades personals dels candidats és l'empresa Grup Forn Sant Salvador (Joan Cabré Saborit), domiciliada al carrer Pere III, 14 de Cambrils.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Quin tipus d’informació personal recopilem?

Joan Cabré Saborit tracta les següents dades personals que ens envia el mateix interessat o un tercer, en el cas de que aquest l'hagi autoritzat: informació de contacte, com el nom, direcció de correu electrònic, direcció postal i número de telèfon..., data de naixement, sexe, formació acadèmica, històric laboral i referències, documentació de contractació...

Joan Cabré Saborit no sol·licita dades personals especialment protegides, de manera que li demanem si us plau que no envïi aquest tipus d'informació.


Perquè i per a què tractarem les seves dades personals?

Amb caràcter general Joan Cabré Saborit tractarà aquella informació personal del candidat, continguda en el seu CV, per tal de facilitar el registre del seu CV i candidatura. Per portar-ho a termes, es precisarà tractar informació seva com el seu nom, cognoms, data i lloc de naixement, idioma i lloc de residència. Aquest tractament és necessari per donar curs al procés de selecció i atendre el CV enviat pel candidat.

Per a futurs processos de selecció, es conservaran les dades personals dels candidats i els seu CV durant un termini de 12 mesos des de la seva recepció. Entenem que, en haver-nos facilitat les seves dades per formar part de Joan Cabré Saborit, té interès en què l'informem sobre futurs llocs vacants i formar part de futurs processos de selecció.

En funció de la fase en la qual es trobi, Joan Cabré Saborit podrà remetre comunicacions per qualsevol via sobre els propers passos a seguir per continuar amb el procés de selecció, enviant comunicacions (a través de correu electrònic, o del telèfon mòbil, per exemple) als mitjans facilitats pel candidat perquè el mateix conegui les següents accions a dur a terme amb la finalitat de prosseguir amb el procés de selecció d'aquest candidat. Aquest tractament resulta necessari per continuar amb el procés de selecció sol·licitat pel candidat.


A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Per regla general, Joan Cabré Saborit no compartirà amb cap tercer dades personals del candidat. No obstant això, excepcionalment Joan Cabré Saborit si podria veure's en la situació d'’haver de facilitar alguna de les seves dades a:

  • Organismes Públics, Forces de seguretat de l'Estat, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, Jutges i Tribunals i, en general, Autoritats competents, quan tingui l'obligació legal de facilitar-los.
  • Al marge de les anterior comunicacions de dades, Joan Cabré Saborit comptarà amb la col·laboració de tercers proveïdors de serveis que poden tenir accés a les seves dades personals i que tractaran les referides dades en nom i per compte de Joan Cabré Saborit com a conseqüència de la seva prestació de serveis.

Quin són els seus drets quan es facilita les seves dades?

L'interessat pot exercir els seus drets d'accés a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s'escau, sol·licitar la seva supressió, oposició, limitació del tractament i/o portabilitat de les dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides. L'interessat pot des d'aquest moment i en qualsevol altre posterior retirar el consentiment atorgat per al tractament.

En funció de la fase en la qual es trobi, Joan Cabré Saborit podrà remetre comunicacions per qualsevol via sobre els propers passos a seguir per continuar amb el procés de selecció, enviant comunicacions (a través de correu electrònic, o del telèfon mòbil, per exemple) als mitjans facilitats pel candidat perquè el mateix conegui les següents accions a dur a terme amb la finalitat de prosseguir amb el procés de selecció d'aquest candidat. Aquest tractament resulta necessari per continuar amb el procés de selecció sol·licitat pel candidat.


Com pot exercir els seus drets?

Per exercir els drets anteriorment descrits, així com tots els altres drets previstos en la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, i presentar les reclamacions que cregui oportunes dirigint-se a l'empresa:

  • Davant el Delegat de Protecció de dades de l'empresa
  • Enviant un correu postal junt amb una indicació del dret que pretén exercir i respecte de quins tractaments, a la següent direcció: Carrer Pere II, 14, 43850 de Cambrils, a la atenció de RRHH
  • Enviant un correu electrònic junt amb una indicació del dret que pretén exercir i respecte de quins tractament, a la següent direcció:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Contacta'ns

Treballa amb nosaltres

Oficines Centrals
Pere III, 14
43850 Cambrils
 
977 361 557
 
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Nau Industrial
Cantonada Cr. de Ronda amb Cr. de Cambrils
43850 Cambrils
 
977 369 308
 

Treballa amb nosaltres

A GRUP FORN SANT SALVADOR apostem per un equip de persones jove i dinàmic. Tens ganes de formar-ne part? Envia'ns el teu currículum i ens posarem en contacte amb tu.
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
© Forn Sant Salvador 2023.
 Tots els drets reservats.
Segueix-nos a:
Forn Sant Salvador
Quin Cacau! by Forn Sant Salvador
 
© Forn Sant Salvador 2023.
 Tots els drets reservats.